airco specialist uit bredevoort.

Het is warm, heel warm zelfs. Zo warm dat een mobiele airco of een ventilator niet meer voor de gewenste verkoeling zorgt. Begrijpelijk ook. De afgelopen jaren zijn de temperaturen namelijk alleen maar opgelopen.

Op de slaapkamer is het heel warm waardoor mensen slecht slapen en overdag natuurlijk minder presteren omdat ze moe zijn. Ook is het nauwelijks meer uit te houden in de keuken of woonkamer, simpelweg omdat het te warm is. Veel redenen waarom wij de afgelopen periode veel airco’s geïnstalleerd hebben. Niet alleen bij particuliere klanten, maar ook bij bedrijven in de praktijk of op kantoor. Wij hebben voor elke omgeving een passende airco oplossing. 

Een vaste airco, splitairco, monoblock airco of airco met buitenunit; wij helpen u graag. Onderstaande foto’s zijn een kleine greep van de geïnstalleerde airco’s van de afgelopen periode. Wij verzorgen het totale pakket, van offerte tot installatie en onderhoud bent u bij Henk Rensing Installatietechniek aan het juiste adres. 

Offerte airco

Uiteraard komen wij graag met u in contact voor het plaatsen van een airco in uw huis of bedrijfspand. Wel komen wij altijd eerst op locatie zodat we de bestaande situatie goed kunnen bekijken en u van een concrete offerte te voorzien. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 8 bestanden uploaden.

 

Installatie airco’s

Je zou ook interesse kunnen hebben in