Certificaten en zekerheden

Henk Rensing Installatietechniek beschikt over alle benodigde certificaten om de klant te kunnen garanderen dat elk project vakbekwaam is uitgevoerd. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat elk project met de juiste materialen en vakbekwaam personeel wordt uitgevoerd. Ons personeel beschikt over de benodigde certificaten en worden constant bijgeschoold.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bedrijven in de vele extra kwalificaties die wij hebben. Kwaliteit is een belangrijke peiler bij ons. Dat blijkt ook wel uit deze twee foto’s. Henk Rensing Installatietechniek had al vroeg de benodigde en extra certificaten (Augustus 1993).

Onderstaande certificaten geven een inzicht in waarover wij beschikken. Mocht u aanvullende vragen hebben over bepaalde certificaten of mist u er een? Neem dan gerust contact met ons op. 

CO-keur

Henk Rensing Installatietechniek is CO-gecertificeerd met BRL 6000-25. Concreet betekent dit dat wij voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen die beschreven staan waar installatiebedrijven aan moeten voldoen als er gewerkt wordt aan gasketels, rookgasafvoer en andere gasverbrandingstoestellen. U kunt ons certificaat vinden onder nummer SKGIKOB.013175.01.NL of via deechteinstallateur.nl 

OK CV label

OK CV label staat voor veilig zuinig en stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Uw cv-ketel zal door ons volgens de strenge voorschriften van OK CV worden gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker dat het onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant plaatsvindt. 

OK CV gecertificeerd

 

 

 

KvINL

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Henk Rensing Installatietechniek wordt erkend door KvINL op de volgende gebieden:

  • EVI-Verwarmingsinstallaties
  • EVI-Watertechnische installaties
  • EVI-Onderhoud verwarming- en warmtapwaterinstallaties
  • EVI-Elektrische laagspanningsinstallaties
  • EVI-Gastechnische installaties

Bekijk de erkenningen ook op de website van KvINL. 

kvINL gecertificeerd

 

 

 

UNETO-VNI

UNETO-VNI staat voor de installatiebranche en technische detailhandel. Zo zijn zij continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Daarnaast behartigen zij de belangen van de leden optimaal op het gebied van arbeidsvoorwaarden, scholing, wet- en regelgeving, milieu en technische voorschriften. Ook is UNETO-VNI namens de bedrijfstak spreekbuis in de media, vertegenwoordiger bij externe partijen en onderhandelaar voor onder andere een goede cao. Daarnaast zijn zij een professionele gesprekpartner en een autoriteit op het gebied van de installatietechniek en de elektrotechnische detailhandel.
Bekijk onze erkenningen op de website van UNETO-VNI. 

Lid van UNETO-VNI

 

 

F-gassen gecertificeerd

Wij zijn F-gassen gecertificeerd. Dat betekent dat u bij koeltechnische installaties zoals airco’s bij ons aan het juiste adres bent. Wij verzorgen de installatie maar ook het onderhoud.

NVKL Lid

Wij zijn officieel erkend NVKL-Lid, dat wil zeggen wij een erkend specialist op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing zijn. De NVKL is een organisatie dat opkomt voor de belangen in de lucht- en koeltechniek. NVKL-leden worden periodiek door een onafhankelijke organisatie getoetst of zij volgens de regel- en wetgeving werken. Wij zijn dan ook specialist in klimaat- en koudetechniek. U kunt hier ons lidmaatschap bekijken

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op! Voor een stage of opleiding ben je bij ons aan het goede adres!

Henk Rensing Installatietechniek erkend leerbedrijf