Historie

Henk Rensing Installatietechniek is al jaren een begrip in de Achterhoek als het gaat om installatie werkzaamheden. In 1977 is er begonnen als eenmanszaak vanuit een werkplaats met een afmeting van 5 bij 2 meter, waarna er in 1979 de eerste medewerker werd aangenomen.

Eind 1979 is een bedrijfshal aan de Misterstraat in Bredevoort in gebruik genomen en tot op heden worden vanuit hier alle werkzaamheden aangestuurd. Sinds dat jaar heeft Henk Rensing ook de officële erkenning gekregen voor het aanleggen en onderhouden van gas en water installaties.

Begin 1993 kende de onderneming 2 medewerkers en in 1996 is er een hal bij de al bestaande bedrijfshal gebouwd. Op dit moment is de onderneming een BV en kent het 6 medewerkers, waarbij alle soorten installaties kunnen worden aangelegd.

Werkwijze

Henk Rensing Installatietechniek kenmerkt zich als een nuchter bedrijf dat geen gekke dingen doet. Mede hierdoor bestaat het bedrijf al ruim 40 jaar. In de 40 jaar is Henk Rensing Installatietechniek uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de Achterhoek en omstreken. Wij vinden het belangrijk om geen dingen te beloven die wij niet kunnen waarmaken en dingen die wij beloven, maken wij waar. U kunt op ons rekenen.

Verzorgingsgebied

Henk Rensing Installatietechniek uit Bredevoort is voornamelijk actief in de Achterhoek. Wij beschikken over een trouwe klantenkring uit zowel de particuliere als de zakelijke sector. Echter zo’n twaalf jaar geleden, sinds dat Henk Rensing Installatietechniek begonnen is met airco en andere koeltechnische installaties is het verzorgingsgebied wat verschoven. Mede hierdoor is ons verzorgingsgebied uitgebreid en zijn wij op veel plekken actief.