loodgieter vacature

Vakmensen gezocht

Altijd al in een prachtige groene bedrijfsbus willen rijden? Ter uitbreiding van ons team zijn wij namelijk op zoek naar versterkingen! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan bij Henk Rensing Installatietechniek. Werken bij Rensing betekent afwisseling en veelzijdigheid. Daarnaast verwachten wij dat je zelfstandig kan werken zodat je zelf tot oplossingen en ideeën komt. 

Verder lezen “Vakmensen gezocht”
Bevroren leidingen

Leidingen bevroren?

Tijdens vorst kan het voorkomen dat de leidingen bevroren raken. U merkt het vaak aan het feit dat u geen warm water heeft of dat de radiator koud blijft. Het kan zijn dat de leidingen vastgevroren zijn maar ook dat ze kapot gevroren zijn. Wanneer de leidingen kapot gevroren zijn en het gaat vervolgens weer dooien dan kan dit veel waterschade veroorzaken. Henk Rensing Installatietechniek kan uw waterleidingen ontdooien, wij hebben hier speciale apparatuur voor. Zo heeft u op korte termijn weer warm water en zit u er weer lekker warm bij.

Verder lezen “Leidingen bevroren?”
Airco specialist achterhoek

Airco onderhoud

Henk Rensing Installatietechniek is een erkende airco specialist. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van airco- en koeltechnische installaties. Onze medewerkers zijn hier ook voor gecertificeerd. Henk Rensing Installatietechniek heeft gemerkt dat onderhoud aan airco’s nog wel eens vergeten wordt. Zo treffen wij bijvoorbeeld hele vieze filters aan. 

Verder lezen “Airco onderhoud”
40 jaar Henk Rensing Installatietechniek

40 jaar Henk Rensing Installatietechniek

BREDEVOORT – Henk Rensing begon op 1 januari 1977 met zijn eigen installatiebedrijf, werkend vanuit de schuur van zijn oudershuis. Het bedrijf is anno 2017 uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van alle installatietechniek, inclusief moderne technieken als zonne-energiesystemen en klimaattechniek. De continuïteit in de leiding van het bedrijf is verzekerd, met de komst van zoon Joris die per 1 januari in het bedrijf is gestapt. Verder lezen “40 jaar Henk Rensing Installatietechniek”