Aangenaam klimaat

Een aangenaam klimaat in uw huis of bedrijfspand is natuurlijk zeer wenselijk. Helemaal gezien de veranderde weersomstandigheden in Nederland. Bij een warme zomer wilt u er natuurlijk lekker koel bijzitten. Henk Rensing Installatietechniek verzorgt het totaalplaatje voor u. Wij verzorgen het van A tot Z, dat betekent van verkoop tot aan onderhoud van uw airco- en koeltechnische installatie.

Airconditioning

De zomers in Nederland worden steeds warmer én langer. Een airco is dan zeer wenselijk. Zo heeft u een aangenaam klimaat in huis en ligt u ’s avonds niet wakker van de hitte. Dit kunnen wij natuurlijk ook realiseren voor bijvoorbeeld kantoren. Airconditioning bestaat uit een binnen- en buitenunit. Voordat wij een offerte opstellen komen wij graag eerst op locatie. Zo kunnen wij een offerte op maat maken die past bij uw situatie. Elke situatie is namelijk weer anders en zijn er andere soorten systemen vereist.

Henk Rensing Installatietechniek werkt uitsluitend met A-merken. Een kwalitatief systeem gegarandeerd, maar ook een stille airco met een laag energieverbruik. Het functionele aspect is zeer belangrijk maar het oog wil ook wat. Installatiebedrijf Henk Rensing zorgt ervoor dat de airco netjes opgeleverd wordt en past bij uw woning/kantoorpand.

Klimaatbeheersing

Onder klimaatbeheersing verstaan we het reguleren van de toestand van de lucht in bepaalde ruimtes op kantoor, winkel of woning. Hierbij kunt u denken aan het verwarmen, verkoelen en filteren van de lucht in een ruimte.

Thuis

Voor uw woning betekent klimaatbeheersing een gezond en comfortabel leefklimaat creëren bij u thuis. Wij leveren hiervoor op maat gemaakte oplossingen voor verwarming, verkoeling en het ventileren van uw woning.

Op kantoor

Een gezond werkklimaat voor uw personeel / collega’s is erg belangrijk. Wij bieden hier diverse oplossing voor aan. Denk aan verwarming, airconditioning, ventilatie mogelijkheden en luchzuiveringsinstallaties. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Winkel

Uiteraard wilt u het beste voor uw personeel en klanten. Een gezond en aantrekkelijk klimaat is dan ook erg belangrijk. Zo kan uw personeel optimaal functioneren en kunnen uw klanten fijn winkelen. Ook hier bieden wij u weer diverse mogelijkheden aan. Verwarming, airconditioning, ventillatie mogelijkheden en luchtzuiveringsinstallaties behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij werken met de nieuwste technieken en hebben een oplossing op maat voor u.

Offerte aanvragen

Direct een offerte opvragen is natuurlijk mogelijk. Wel komen wij vooraf graag bij u langs om de situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij een gerichte offerte maken die past bij uw wensen en situatie.

Offerte aanvragen

Service en onderhoud

Naast de oplevering van uw airco of koeltechnische installatie verzorgt Henk Rensing Installatietechniek ook service en onderhoud. Service en onderhoud is erg belangrijk en wordt helaas nog wel eens vergeten. Bij Henk Rensing Installatietechniek kunt een onderhoudscontract afsluiten, zo weet u zeker dat uw installatie door een erkende specialist wordt gecontroleerd. Op deze manier worden storingen tot een minimum beperkt. Eventuele lekkages van koelgassen kunnen bijvoorbeeld in een vroeg stadium ontdekt worden. Mocht u een onderhoudscontract willen afsluiten dan wordt u opgenomen in de onderhoudsplanning. Zo bent u er zeker van dat uw installatie wordt gekeurd. Een onderhoudscontract afsluiten of meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op.