Ook bij Henk Rensing Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor onderhoud. Wij verzorgen het onderhoud aan uw CV-ketel, airconditioning, boiler, geiser, maar ook aan uw warmtepomp installatie. U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten, dan bent u verzekerd dat uw installatie periodiek volgens de juiste kwaliteitseisen wordt gecontroleerd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door een gekwalificeerde monteur.

CV-ketel onderhoud

Helaas wordt het belang van service en onderhoud aan een cv-ketel nog wel eens onderschat. Iedereen gaat er eigenlijk maar vanuit dat het vanzelfsprekend is dat de cv-ketel werkt, maar dat is het niet. Het is belangrijk dat de cv-ketel periodiek gecontroleerd wordt door een gekwalificeerd bedrijf. Lees meer over cv-ketel onderhoud en plan online een afspraak in!

Airco onderhoud

Ook voor gekwalificeerd onderhoud aan uw airco bent u bij ons aan het juiste adres. Ons personeel is gekwalificeerd om onderhoud volgens de juiste werkwijze aan uw airconditioning uit te voeren. Een onderhoudscontract is uiteraard ook mogelijk. Dat betekent dat wij periodiek onderhoud uitvoeren aan de airco, zo hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken! Vraag naar de mogelijkheden en lees meer over airco onderhoud.

Onderhoud warmtepomp

Ook een warmtepomp installatie heeft zorg en aandacht nodig. Wij raden het daarom ook aan om minimaal één keer in de twee jaar uw warmtepomp installatie te laten controleren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Boiler / geiser onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw boiler of geiser bent u bij ons aan het juiste adres. Belangrijk voor u is dat de boiler of geiser goed blijft werken. Nog belangrijker is dat er geen koolmonoxide vrijkomt. Laat uw gesloten geiser dan ook altijd nakijken door een erkende specialist.