Complete installaties

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kunt u zich nog voorstellen dat ze het ooit zonder stroom hebben moeten stellen? Dagelijks genieten we van het gemak van onze waterkoker, haardroger, stofzuiger, televisie, computer en ga zo maar door. Met de huidige ontwikkelingen kan onze woning ons nog meer van dienst zijn. Niet alleen op het gebied van comfort, maar ook wat betreft veiligheid, zorg en energiebesparing.

Particuliere en zakelijke sector

Installatiebedrijf Henk Rensing kan al het installatiewerk voor woningbouw en utiliteitsbouw voor u verrichten. Door de jaren heen hebben wij zeer grote elektrotechnische projecten uitgevoerd in zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Tegenwoordig wordt er meer en meer energie verbruikt, hierdoor worden de eisen waaraan de installatie moet voldoen ook telkens aangescherpt. Henk Rensing Installatietechniek uit Bredevoort voldoet aan deze eisen. Daarnaast volgen wij cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Al 40 jaar ervaring

Mocht u uw installatie willen uitbreiden, aanpassen of vernieuwen neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee over praktische oplossingen die het beste bij uw woning of bedrijf renderen. Ook kunnen wij met Stabicad, een tekenprogramma, een complete installatie voor u ontwerpen. Henk Rensing Installatietechniek heeft ruime ervaring met het aanleggen van elektrische installaties. Zowel in de particuliere als in de zakelijke sector. Hoofdzakelijk zijn wij actief in de Achterhoek maar ook daarbuiten steken wij graag onze handen uit de mouwen.

Moderne technologie├źn en gadgets

Tegenwoordig zijn er vele moderne technieken op het gebied van wonen. Denk bijvoorbeeld aan het van afstand in of uitschakelen van uw verlichting. Vele technieken zijn uitvoerbaar met een app op uw mobiele telefoon. Desgewenst is Henk Rensing Installatietechniek in staat om deze technologie├źn voor u te realiseren. 

Meterkast, stopcontacten, verlichting

Wij kunnen alle soorten elektrotechnische installaties aanleggen. Daarnaast is het ook mogelijk om in een later stadium aanpassingen te verrichten. Denk hierbij aan het toevoegen van extra stopcontacten, verlichting uitbreiden of de meterkast vernieuwen. Dit is voor ons allemaal geen probleem. Onze team is vakbekwaam om deze aanpassingen te realiseren.