U bent op zoek naar een airco en dat kunnen wij begrijpen. De zomers in Nederland worden namelijk alsmaar warmer en warmer. Voor de aanschaf van een kwalitatieve airco bent u bij Henk Rensing Installatietechniek aan het juiste adres. Wij werken namelijk uitsluitend met A-merken zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. En nog belangrijker: dat u er lang plezier van gaat hebben! 

NVKL gecertificeerd

Wij zijn officieel NVKL-lid, wellicht dat dit lidmaatschap u niet direct wat zegt, maar dat leggen wij graag voor u uit. NVKL is namelijk een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen in de lucht- en koeltechniek. Periodiek worden wij door hen gecontroleerd of wij volgens de wet- en regelgeving werken. Hier zitten dus belangrijke kwaliteitseisen aan verbonden. Uiteraard zijn onze koelmonteurs gediplomeerd om de airco’s te plaatsen en in bedrijf te stellen. Lees hier meer over onze certificaten en diploma’s. 

Wat voor airco zoekt u?

Tegenwoordig zijn er vele soorten aircotechnische installaties en vele aanbieders daarvan. Henk Rensing Installatietechniek wil allereerst even benadrukken dat wij alleen met A-merken werken. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en zijn van mening dat dit de beste oplossing is qua comfort en de lange termijn. Wij installeren airco’s bij u thuis in Winterswijk, maar uiteraard ook in bedrijfspanden. Altijd met als doel om het comfort te verhogen. Wij adviseren u dan ook graag bij de keuze voor een airco. Al meer dan 40 jaar houden wij ons staande en zijn wij een betrouwbare partner gebleken. 

Airco op slaapkamer

Met de stijgende temperaturen kunnen wij ons helemaal voorstellen dat u een koele nacht tegemoet wil gaan. Een airco op uw slaapkamer biedt hierbij de oplossing. Hierbij kunt u denken aan de installatie van een split-airco. Dit systeem heeft een binnen- en buitenunit. De binnenunit plaatsen wij op uw slaapkamer aan de muur en voor de buitenunit zoeken wij een gepaste plek buiten. De airco kunt u vooraf al activeren zodat bij binnenkomst op de kamer de temperatuur al naar wens is. Voor elke slaapkamer hebben wij een passende oplossing

Airco in woning

Natuurlijk installeren wij ook de airco in de rest van uw huis. Er zijn diverse oplossingen voor een geheel. Afhankelijk van uw situatie bieden wij een offerte op maat aan. Wij hebben ook ervaring met klanten die uit gezondheidsoverwegingen de airco aangeschaft hebben. Ook hierin staan wij u graag bij met advies en installatie. 

Koel klimaat op kantoor

Voor een fijn klimaat op kantoor of in uw bedrijfspand zijn ook diverse maatwerkoplossingen mogelijk. Afhankelijk van de oppervlakte en wensen maken wij graag een passende offerte voor een airco / koeltechnische installatie bij u op kantoor. 

Airco kopen Winterswijk

Als erkende airco specialist uit Bredevoort zijn wij veelvuldig actief in Winterswijk. Wij hebben een grote klantenkring in Winterswijk en komen graag persoonlijk met u in contact. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en daarnaast komen wij graag bij u de bestaande situatie bekijken. Op basis daarvan hebben wij een goed beeld van de situatie / wensen en kunnen wij u van een reële offerte voorzien. 

Offerte op maat

Voor een offerte op maat vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 8 bestanden uploaden.