Een airco in huis of op kantoor is natuurlijk een hele verademing. Bij mooi weer en hoge temperaturen verlangen we met zijn allen in Nederland naar een airco. Een airco verhoogt het comfort thuis en bij u en uw medewerkers op kantoor. Henk Rensing Installatietechniek is de officieel erkende airco specialist in Aalten. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen en in bedrijf stellen van airco’s bij particulieren en bedrijven. Door de jaren heen hebben wij al vele soorten airco installaties bij particulieren en bedrijven in Aalten mogen plaatsen. 

Airco bij u thuis en in de slaapkamer

Ook in Nederland lopen de temperaturen op en kan het in de zomer flink warm worden. Zo warm zelfs dat u slapeloze nachten tegemoet gaat. Iets wat we natuurlijk allemaal niet willen. Een airco op uw slaapkamer verhoogt de kwaliteit van wonen en daarnaast gaat u een fijne nacht tegemoet. Voor het slapen gaan is de airco namelijk al in te regelen, en komt u niet in de hitte terecht wanneer u naar bed gaat. Naast een maatwerkoplossing voor een airco in de slaapkamer installeren wij ook airco’s op andere plekken in uw huis, denk bijvoorbeeld aan de woonkamer.

Wij gaan voor de beste kwaliteit

Tegenwoordig zijn er vele soorten airco’s. Bij Henk Rensing Installatietechniek vinden wij kwaliteit belangrijk. Daarom werken wij ook uitsluitend met A-merken. Dat is wellicht niet direct de goedkoopste oplossing, maar op de lange termijn wel de beste. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat merken zoals Fujitsu, Daikin en Mitsubishi hun diensten zullen bewijzen en u er vele jaren zonder zorgen van kunt genieten. Henk Rensing Installatietechniek zorgt voor het gehele plaatje. Dat wil zeggen van offerte aanvraag, tot aan het installeren en in bedrijf stellen van de airco. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud van de airco in uw woning of bedrijf.

Wij leveren maatwerk

Om uw woning of bedrijfspand in Aalten van een airco te voorzien komen wij graag in contact met u. Wij vinden het namelijk belangrijk om eerst de situatie goed in te kunnen schatten. Zo komen wij graag op locatie om de bestaande situatie te bekijken en om uw wensen door te nemen. Op basis van deze informatie denken wij u een reële offerte te kunnen verschaffen. Voor een offerte aanvraag, neem gerust contact met ons op. Zoals eerder vermeld leveren wij maatwerk en begeleiden wij het gehele proces. Als airco specialist bedienen wij de gehele Achterhoek en zelfs daarbuiten zijn wij actief! 

Airco offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 8 bestanden uploaden.