Henk Rensing Installatietechniek heeft al jaren een trouwe klantenkring in de gemeente Winterswijk. Voor bijvoorbeeld een nieuwe cv ketel, mogelijkheden voor een warmtepomp of mogelijkheden voor een totale verbouwing aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Warmtepomp installeren

Ook op het gebied van duurzame energie bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel wint de warmtepomp bijvoorbeeld behoorlijk aan populariteit. Wij hebben ruime ervaring met de installatie van een warmtepomp. Zo hebben wij al diverse soorten warmtepomp systemen geïnstalleerd. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor een warmtepomp met ons te bespreken. Wij komen uw woning of bedrijfspand in Winterswijk graag bekijken zodat wij een passend advies uit kunnen brengen.

Nieuwbouw, verbouw of onderhoud

Henk Rensing Installatietechniek is een totaalinstallateur. Wij bestaan inmiddels alweer ruim 40 jaar en leggen allerlei soorten installaties aan. Zo hebben wij in Winterswijk diverse nieuwbouwprojecten afgerond zoals Den M├Âllenhof. Daar zijn momenteel nog steeds vakantiehuizen te koop. Ook hebben wij diverse verbouwingen verzorgd en verzorgen wij onderhoud in Winterswijk.

Loodgieter nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter, installateur of elektricien in Winterswijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestaan inmiddels al ruim 40 jaar en hebben diverse stormen doorstaan. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag persoonlijk bij u op gesprek om zo de bestaande situatie te bekijken en een passende offerte uit te kunnen brengen.