Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Lichtenvoorde? Henk Rensing Installatietechniek uit Bredevoort bestaat al ruim 40 jaar en heeft een grote klantenkring in Lichtenvoorde. Daarnaast werken wij ook veel samen met Installatiebedrijf Gerard Rensing, gevestigd aan de Mercatorstraat in Lichtenvoorde. Door deze korte lijntjes kunnen wij snel schakelen en ook grote projecten uitvoeren.

Onderhoud CV ketel Lichtenvoorde

Wilt u uw CV ketel door een betrouwbare installateur laten onderhouden? Dan bent u bij Henk Rensing Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn namelijk OK CV gecertificeerd, wat dat is leest u hier. Kortgezegd betekent het dat wij in staat zijn om uw cv installatie op de juiste manier te controleren en onderhouden. Hiervoor zijn wij dus officieel gecertificeerd. Dus zoekt u een betrouwbare installateur in Lichtenvoorde die uw cv ketel of installatie kan onderhouden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een afspraak maken voor onderhoud aan uw cv ketel kan hier. Wij nemen periodiek contact met u op over het onderhoud aan uw cv installatie.

Nieuwbouw

Ook voor de realisatie van een nieuwbouwwoning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig worden woningen of bedrijfspanden voorzien van de modernste apparatuur, denk hierbij aan slimme technologie, maar ook aan warmtepompen. Henk Rensing Installatietechniek heeft ruime ervaring met warmtepompen. Wij hebben diverse warmtepompen geïnstalleerd in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Wij brengen graag advies voor u uit.

Verbouw en onderhoud

Henk Rensing Installatietechniek is een totaalinstallateur. Ook voor verbouwingen of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. In Lichtenvoorde hebben wij diverse verbouwingen uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het verbouwen van een badkamer, maar ook aan complete renovatie van woningen. Daarnaast voeren wij ook onderhoud aan alle soorten installatietechnische installaties.

Airco Lichtenvoorde

Henk Rensing Installatietechniek is F-gassen gecertificeerd. Dat betekent dat wij in staat zijn om op vakkkundige wijze airco’s te installeren, in bedrijf te stellen en te onderhouden. Bij de installatie van een airco ontvangt u van ons een logboek, dit logboek wordt bij onderhoud ingevuld. Zo weet u precies wat er voor onderhoud aan uw airco in uw woning of bedrijfspand heeft plaatsgevonden. Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige airco installateur in Lichtenvoorde? Of wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op.