Installateur in Bredevoort

Bent u op zoek naar een loodgieter uit Bredevoort. Henk Rensing Installatietechniek zit al ruim 40 jaar gevestigd in Bredevoort. Wij kenmerken ons door onze totaliteit. Wij kunnen alle soorten installaties installeren en onderhouden. Henk Rensing Installatietechniek heeft een trouw klantenbestand in Bredevoort. Een goed voorbeeld is de nieuwbouw van het bedrijfspand van Betting Wonen. Wij hebben hier het totale installatiepakket verzorgd. Denk hierbij aan vloerverwarming, elektriciteit en loodgieterswerk. Ook hebben wij hier in samenwerking met een partner een warmtepomp geïnstalleerd.

Onderhoud en installatie ketel

Zoekt u een betrouwbare installateur in Bredevoort voor onderhoud aan uw cv-ketel? Dan bent u bij Henk Rensing Installatietechniek aan het juiste adres. Naast de installatie van cv-ketels zorgen wij ook voor het onderhoud. Bij ons kunt u eenvoudig een onderhoudscontract voor uw cv-ketel afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw cv-ketel op de juiste momenten gecontroleerd en onderhouden wordt. Ook nemen wij contact met u op om een afspraak te maken, zo hoeft u zelf geen actie te ondernemen. Wij zijn OK-CV erkend, dat wil zeggen dat wij vakbekwaam zijn en op de juiste wijze onderhoud aan uw cv uitvoeren.

Airco installatie Bredevoort

De zomers worden in Nederland steeds warmer, zo ook in Bredevoort. Wat is er dan nog lekkerder dan een airco? Wij verzorgen de installatie en het onderhoud aan uw airco. Een airco rendeert uitstekend in uw woning of bedrijfspand en zorgt voor ultiem comfort. Net als bij het onderhoud van uw ketel kunt u ook voor onderhoud aan uw airco een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij zorgen ervoor dat uw ketel op de juiste manier en tijdig onderhouden wordt.

Henk Rensing Installatietechniek Bredevoort

Wij zitten al ruim 40 jaar gevestigd in Bredevoort. In 1977 begon Henk in een schuurtje van 10 vierkante meter aan zijn droom, een eigen installatiebedrijf beginnen. Sinds 1979 zit Henk Rensing Installatietechniek op de plek waar het nu zit: de Misterstraat 6.