Installateur Aalten

Henk Rensing Installatietechniek uit Bredevoort is veel actief in de gemeente Aalten. Zo hebben wij op Kobus in Aalten diverse woningen gebouwd, bijvoorbeeld in samenwerking met Bouwbedrijf Heijnen. Daarnaast voeren wij ook veel onderhoud uit, zowel bij particulieren thuis of bij de zakelijke klanten. Henk Rensing Installatietechniek kenmerkt zich doordat zij alle soorten installaties aan kunnen leggen en onderhouden.

Goede en betrouwbare elektricien

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien? Neem dan contact op met Henk Rensing Installatietechniek. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en zijn gecertificeerd. Wij kunnen alle soorten elektrotechnische installaties aanleggen. Wilt u bijvoorbeeld uw meterkast vernieuwen, extra stopcontacten aanleggen of andere zaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In Aalten hebben wij allerlei soorten elektrotechnische installaties aangelegd of aangepast.

Badkamer verbouwen in Aalten

Op het gebied van sanitair bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wanneer de complete badkamer vernieuwd moet worden, kunnen wij dit in samenwerking met de tegelzetter, aannemer regelen. Wij hebben goede contacten en samenwerkingen met andere bedrijven. Ook voor een nieuw toilet kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook verschillende onderdelen, of kunnen wij deze bestellen. Zoals een nieuwe kraan of douchekop bijvoorbeeld. Wij zijn veel in Aalten actief bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Ons werkveld bevindt zich voornamelijk in de Achterhoek. Winterswijk, Lichtenvoorde en Varsseveld zijn bijvoorbeeld plaatsen waar wij als installateur veel te vinden zijn.