Coronavirus en installatiebranche

Onlangs heeft de overheid de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus tot 1 juni verder aangescherpt. Ook Henk Rensing Installatietechniek volgt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend. Wij nemen de ontwikkelingen dan ook uiterst serieus en willen benadrukken dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop staat. Ook wij zullen de maatregelen in acht nemen. 

Concreet houdt dat het volgende in:

  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM t.a.v. hygiëne en sociaal contact
  • Bij klantbezoek zullen wij voorlopig geen handen schudden
  • Wij houden 1,5 meter afstand
  • Onze monteurs zijn voorzien van desinfectiemiddelen 

Onze dienstverlening gaat door

Graag willen wij benadrukken dat onze dienstverlening doorgaat. Wel zullen wij ons aan de bovengenoemde maatregelen houden. Tevens kunnen wij begrijpen dat u wellicht de afspraak voor het onderhoud van de ketel of airco uit wilt stellen. Hier hebben wij begrip voor en plannen graag op een ander moment een afspraak zodat het nodige onderhoud alsnog uitgevoerd kan worden. 

Zonnepanelen en airco’s

De komende periode zullen de temperaturen gaan stijgen waardoor zonnepanelen en een airco uitkomst kan bieden. De zonnepanelen voor het klimaatneutraal produceren van stroom en de airco om het thuis uit te houden vanwege de hoge temperaturen. Net als de lopende nieuw- en verbouwprojecten gaat deze dienstverlening gewoon door. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden ervan te bespreken. 

Collega’s gezocht

Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds op zoek naar versterkingen voor ons team. Ben jij (of ken jij) een loodgieter / elektromonteur of gewoon heel handig? Neem dan eens contact met ons op! Wij komen graag met jou in contact voor een functie bij Henk Rensing Installatietechniek.

Maatregelen Coronavirus

Je zou ook interesse kunnen hebben in